Direct Moving
Laat uw werk onze zorg zijn.

Hier kunt uw ervaringen met Direct Moving delen.


Gastenboek

29 berichten op 6 pagina's
nick VD M
18-03-17 18:04:14
Vandaag zij wij door deze zeer professionele verhuizers verhuisd. De mannen waren een kwartier voor de afgesproken tijd aanwezig en begonnen direct aan de klus. Door deze mannen is de verhuizing vlekkeloos verlopen.

Een aanrader.
A Van wijk
15-02-17 18:20:03
Vandaag door deze twee harde werkers verhuisd; ontzettend aardig, vriendelijk en rustig. Aanrader voor iedereen die een betrouwbare en zeer betaalbare verhuizer zoekt!
Paula Vink
15-01-17 20:53:18
Wauw !! Gisteren verhuisd door 2 hele harde werkers , echt niet normaal hoe hard ze doorgaan . Knap en net werk geleverd door 2 hele leuke en gezellige mannen . Ik schrijf nooit recensies maar nu kan ik niet anders .. zoek je een verhuisbedrijf , zoek dan niet verder en maak een afspraak bij direct moving, ik beloof je daar krijg je geen spijt van !
S Wedding
16-12-16 20:13:40
Nu even de rust gevonden om een bericht achter te laten.

Waar bijna geen één ander verhuisbedrijf meer ruimte had kon ik bij Direct Moving op zeer korte termijn nog een datum plannen voor mijn verhuizing.

Dit was mijn eerste keer dat ik een verhuizer inhuurden en dat gaf best stress, maar dit was zoooo niet nodig.

Ze belde netjes twee uur van te voren dat ze eerder klaar waren bij de vorige klus en konden eerder aan de slag. Ze gaven gelijk een goede indruk. Twee mannen die volledig op elkaar ingespeeld zijn en wat een inzicht!!!! Ik ben fan en ik vind dan ook dat je dit bedrijf moet inhuren bij je volgende verhuizing.

Ik ga dat in ieder geval wel doen, al hoop ik dat ik voorlopig kan blijven zitten waar ik zit ;-)
P. Aalbrecht
07-08-16 22:26:50
Gister 6-8-2016 door deze kanjers verhuisd

Wat had ik een stress gevoel, totaal overbodig bij deze kanjers

Goede communicatie, zeer vriendelijke mannen, werken hard en keihard door, wat een super rustige mannen, ze nemen elk stress gevoel bij je weg

Zoek niet verder naar een ander verhuisbedrijf, ik raad aan, neem echt dit bedrijf, wat wil een mens nog meer, betaalbaar, echt betaalbaar en eerlijk.

Mijn spullen waren geladen voordat ik het wist, boven brengen in de nieuwe woning ging ook super snel

En ook heel belangrijk om te weten, ik zat zo vol van de stress van de verhuizing, ik gaf 100 euro teveel door een telfout van mezelf, deze kanjer was zo eerlijk direct te zeggen, dit doe je niet goed, je geeft teveel, als dit geen eerlijkheid is, weet ik het niet meer, thanx kanjer voor je eerlijkheid

Echt mensen ik heb niets dan LOF voor deze mannen, mijn advies is oprecht wil je je verhuizing goed, betaalbaar, en door mijn fout met betalen, wil je eerlijkheid, neem dit bedrijf

Dank je kanjerssssssssssss, groetjes uit Maassluis
Tonen: 5  10   20